Restaurant

bartesttest3

 

Sterren aan de hemel maken het aangenaam in het donker te vertoeven.

Vind hieronder ons filmtje :

video capella

COME IN AND ENJOY

In een elegant interieur kan u genieten van de culinaire creaties van de chef. Het restaurant bevindt zich op de gelijksvloers – boven hebben we ook plaats – die we vrijhouden voor groepen. Ons restaurant is aangepast voor rolstoel gebruikers ( oprit ) en aangepast toilet.  Er worden maaltijden geserveerd van 12.00u tot 14.00u en 18.00u tot 20.30u. Over de middag ( 15u00 tot 18u00 zijn we gesloten )

LETS GO OUTSIDE

Er is parkeergelegenheid naast het restaurant (alleen) voor de bezoekers van Capella. Ook op de Kiekenmarkt zijn er parkeerplaatsen. In de zomermaanden kan u genieten van het zonnig terras, met uitzicht op de Kiekenmarkt. Na een stevige wandeling op de Ieperse Vestingen, of een heerlijke shopping-namiddag, kan u de dag ontspannen afsluiten bij ons!

PEOPLE WITH PASSION

De keuken is de biotoop van Sergey, een man met passie voor koken, die zorgt voor verrassende combinaties met een speciale afwerking. Gastvrouw Grietje, ontvangt je met veel enthousiasme en probeert je verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

 

2 comments

 1. Crevits Frans says:

  Schitterend restaurant in centrum van Ieper.
  Ontvangst en bediening was super…Kwaliteit van de maaltijd was prima.Alle gerechten waren uitzonderlijk goed klaar gemaakt.Wij waren er met 5 personen op zondagmiddag 6 augustus 2017. Allen wensen hier terug te komen.Doe zo voort. Wij komen zeker nog terug in jullie gezellig restaurant.Proficiat
  Frans en Jeanny uit Torhout.

 2. Crevits Frans says:

  Hallo , terug van een mooie zondag in de heel goed restaurant.Van lij verdienen ze een ster maar dat zal wel niet.Voor ons was het weer volop genieten zoals vele vorige keer. Wat was het gezellig om bij kulie te gast te zijn. Proficiat van weer vijf personen en nog vele jaren… tot een volgende keer. Families Devolder en Crevits uit Torhout.
  Frans duimt voor jullie.Doe zo voort Grietje en je man.
  .

Geef een reactie